skissar på....

Tillräckligt frisk för att bli sjukt uttråkad av att inte göra nåt, och tillräckligt sjuk för att inte orka åta mig mig något större heller.
Det resulterar i små skisser som inte direkt krävt så mycket energi och det är alldeles, alldeles lagom just nu.
Tänker mig att jag nog jobbar vidare med skisserna när energin väl infinner sig.
Blyerts gjorde en välkomnad återkomst.




frp

Återigen en hittepå-förpackning till ett hittepå-varumärke.
Och nu blev jag lite sugen på tequila ;)


zombielicious

dagens lilla bedrift. Gjorde klart den senaste zombien... som sitter och mumsar på en hand. Enjoy!

trånande, längtande, drömmande

... Så det är väl ingen nyhet att jag söker en hel del jobb. Mitt problem: för lite erfarenhet i år.
NU "hittade" jag ett jobb, på ett exakt ställe, med exakta uppgifter som jag fan har fantiserat om i ÅR!... blir jag överlycklig och samtidigt sjukt nervös av detta? JA!
Kommer gråta som ett litet patetiskt bortskämt barn om jag inte får det, det kan jag lova.

Vilken jävla grej liksom.

adore

Bloggandet hamnade på is på grund av en del arbete och så vidare.
Hur som haver, jag försöker pilla på i världen av adobe så ofta jag kan och nu är mitt uppdrag jag gett mig själv att helt enkelt göra nytt och försöka mig på uttryck jag nödvändigtvis inte är van vid.
Dagens lilla pill ses nedan.

dessa jävla zombies

...jahapp, då var det dags igen. En till zombie. Work in progress, har inte riktigt tid egentligen men har ju rätt svårt att fokusera på en sak i taget.

oh so.....

Lördag som spenderades i kassan med Emilia och Simon på East Street Piercing. Jag och Emilia passade på att ha ett möte efter att vi hade slutat.. Nu skall det planeras och fixas suspension så det ryker om det!
Gillar verkligen min tillvaro nu, har rätt mycket att göra, mer ansvar och massa roliga projekt.
Helgens downer var att suspension-eventet vi planerat inte blev av. Men jag tror allt händer av en anledning. Kommer väl aldrig få reda på vad det var men tänker inte bli nedstämd av det. Men som jag längtar ändå... efter suspension-hängning nummer sex.
vad vore livet utan giganimationer kan man undra?

Veckan som följer kommer nog rocka rätt hårt. Planerar att gå på Patricia i morgon för nylanseringen av gaymode, sen följer en jobbvecka på east street, jobba med female tattoo & art exhibition, få klart förpackningarna till skulpturerna, wish på torsdag, jobba i bokhandel på lördag, wish på lördag... Som sagt var; ROCKA

graphic porn

Nattens lilla (verkligen kort, för ovanlighetens skull) besök i Illustrator, var mest för att göra ett statement.
Inne i något typ av flyt nu. Mycket jobb och älskar varje sekund... Som nån macho-man i en dålig action-rulle skulle ha sagt " I live for this shit"

...så sant som det var sagt. Dagens bekännelse.

förpackningsmani

Eftersom jag på allvar hade tänkt att börja söka mig till designbyråer som mest sysslar med förpackningar, så kände jag att jag är stort behov av att fylla på min portfolio, med just förpackningar.
Så i dag har jag sysselsatt mig i några timmar med att leka helt enkelt.
Gjorde en dusch-serie med shampo, balsam och tvål. Allt är alltså påhittat, det finns inget företag.

dom små rackarna ska få hem

För mina små kaniner går livet fort.. snart kanske dom ska flytta hemifrån, dom ska i alla fall få små hem. Ett varsitt ska dom få. Inga kollektiv-fasoner här inte!
Så, som en äkta överbeskyddande kaninmamma satt jag till tre i natt och höll på med konstruktionen på deras hem (alltså förpackningar). Inget fancy blev det, och det funkar utmärkt för ändamålet.
På fredag ska dom skäras ut och jag ska vika ihop några så får man se hur det funkar utanför mitt huvud också.
.. och vad har detta lett till? Jo, jag saknar förpackningsdesign! Om jag bara kunde få spendera resten av mitt liv med att göra det skulle jag bli en lycklig dam. Ja, såklart göra annat också. gosh... jag är beroende av att ha 100 projekt på samma gång.

Glada besked

Fick nyss mail av Helene Jouper som jag har samarbetat med på olika sätt sedan 2010. Har vid två olika tillfällen bland tagit fram illustrationer åt henne som ska användas som klichéer för prägling på kort, böcker, pärmar osv.
Mailet jag fick i dag var faktiskt en kick. Att få se mina grejer som klichéer! Nördigt? Japp! Härligt? Japp! Har inte ens sett hur det blir präglat ännu och jag är ändå helt pepp.
Precis vad jag behövde, sömnlös, hostig och lite nere i största allmänhet.

the bunnys are taking over!

Den lilla kaninfarmen växer och dom börjar få färg, dekorationer och jag planerar hem åt dom. Och jag blir så lycklig av att jag vågade be om hjälp när det kom till deras små hem, alltså förpackningar, och talade med min gamla skola och en vän, och direkt fick jag hjälp! Awesome! Hoppas på att kunna ge tillbaka snart... Det där med karma är underbart.

sjukling återigen

Huvud som värker, feber, hosta och snor. Yey och jippie, jag är sjuk..
Det (o)lustiga är att jag kunde konstatera för bara några dagar sen att det var länge sen jag var förkyld, brukar annars vara det rätt ofta. Jinx!
Passar på att försöka få lite jobb gjort hemifrån. Det går inte så bra som det skulle göra om jag var frisk, men bättre det än att inte göra något alls.

jag = en allmoge möbel förkroppsligad

Nu har det äntligen hänt... Världens bästa Emil har påbörjat kurbits-tatueringen på mig. Det blev ingen lite pjäs direkt... Jag älskar den! Vi hann igår med linjer och en del skuggor, så om fem veckor ger vi oss på färgen.
Jag vet inte om man kan bli mer nöjd än jag är. Den är perfekt på alla sätt och vis för mig.

RSS 2.0