à l'attention

Beskåda mitt Beyond Retro-fynd från förra veckan. Så glad jag blev, som jag har önskat mig en sådan fin skärmmössa! Den är till och med så fin att jag verkligen struntar i hur galet osmickrande mina poser är.

Igår tog mig iväg till Wish Club för första gången. Säger bara en sak: Yippee ki-yay, motherfucker! Mer sånt, hade en underbar kväll med roliga händelser, upplevelser och människor.

Nu är det bara några timmar kvar innan jag och mannen ska bege oss till stugan och måla väggar. Underbart härligt faktiskt. Nog för att jag älskar Stockholm, men ibland är det så fruktansvärt skönt att bara slappna av på landet. Jag har det bästa av två världar skulle jag vilja påstå. Så oblyg är jag.

bang bang

Inte så överdrivet lyckat, MEN ett första smycke. Nu påbörjas jakten efter bra kedjor och ringar. Mer och bättre känns inte omöjligt alls.

Problem?

Dagens lilla teckning. En påminnelse om jag verkligen borde göra något åt denna äcklande känsla.

krymp då!

Har nu testat krympplast. Vilket härligt material! Påbörjat en del smycken, men upptäckte att jag inte har några lås, dessa är på ingång så jag fortsätter sätta ihop dom när låsen har kommit.
Work in progress ses nedan.
Från olika håll har jag fått så mycket inspiration och idéer att det inte är klokt. Fantastiskt skön känsla. Som vanligt så kommer väl kanske max 20 procent av idéerna få utrymme att komma till liv. Allvarligt, jag svämmar över. Det är bortskämt i min värld.
På tal om bortskämd, hela påskhelgen har varit fantastisk. Fått tid med familjen och fortsatt renovera sommarstugan. Bilder kommer säkert på det med.

Närkontakt

Timmarna närmar sig för Närkontakt av tredje graden på Berns med Pom Pom Parlour. Både jag och mannen börjar freaka för vi vet inte alls vad vi ska ha på oss. Jag har lite idéer och nog kan man påstå att det är lättare det kvinliga släktet när det kommer till den biten, än det är för herrarna.
Det kommer nog bli toppen hur vi än gör!
Hej svej!


Måste även dela med mig av en youtube-video som bringade mig glädje här på lunchen. En vän hade postat den på facebook och jo, jag tycker att den var helt klockren. Enjoy

det ena och det andra

Dammade av min peruk häromdagen. Den fick sig en tvätt och en ordentlig kamning. Nu funderar jag bara på när i hela friden ska jag få tillfälle att ha den? Kanske kanske får den se dagens ljus i morgon kväll på Berns (Pom Pom Parlour Presenterar Närkontakt av Tredje Graden)... eller dagens ljus? Nej, nattens... öhm.. mörker. Ja, precis.

Resten av dagen skall ägnas åt examensarbete, fortsätta på zombieillustrationen, börja på ett halsband, skicka ett paket och slutligen ska jag möta upp Maja för att se Scotty som har en föreställning på Södra Teatern. Tror jag på allvar att jag kommer få allt gjort? Är nog egentligen mer realistisk än så. Även om det är svårt att tro.

 


bon voyage bitches

I går gick Hootchy Kootchy Club i graven.
Avskedsfesten var alldeles, alldeles underbar. Med gråten i halsen och leende upp till öronen dansade vi farväl till en era som för mig personligen har gett så fantastiskt mycket glädje.

Väntar otåligt på en återuppståndelse....

Och jag då?
Jag: Hoppas  - Drömmer - Längtar
Visst ska väl även jag kunna vara en av alla dom som skapar sin egen verklighet. Vore förbannat om så inte var fallet. Jag vet vad jag vill och nu ska jag banne mig se till att få det så. Med lite ansträngning va?

bruket

Snubblade över fotografier från i somras när jag och Maja fotade på ett nedlagt pappersbruk i Åsens bruk. Det blev egentligen ingen mer av bilderna för ingen av oss fick till det vi ville. Jag var sjuk och man kunde knappt andas vilket inte alls vad idealiskt för att få igång idéer som kändes bra.
Hursomhelst så kikade jag igenom albumen nu och blev så full i skratt av en serie, där jag tyckte det skulle vara kul om man vagt antydde att jag hade dödat Maja inne på bruket och skulle göra mig av med liket.
Lekte loss i photoshop med den och resultatet ses nedan.

death by rulltrappa

I stress av att mitt bankomatkort gått sönder och jag därmed inte kunde köpa nytt SL-kort på tunnelbanan och istället var tvungen att springa till affären och uträtta ärendet, och därmed missade tunnelbanan och dessutom var nära på att missa nästa så.. (nu kommer poängen)... sprang jag ner för rulltrappan till tuben. Då tvärstannar trappen! Låter det inte farligt? Testa själv och se om man inte flyger rakt fram en aning. Det gjorde i alla fall jag. Tack och lov finns det något så underbart som heter reflexer och jag lyckades klamra mig fast i räcket så jag inte föll handlös ner i dom läskiga räfflade trappstegen. Mitt ansikte ser därför inte värre ut än det gjorde innan.
ps. Jag missade även bussen senare. Min kväll helt enkelt.

stukade fotleder

Den ständiga fascinationen och beundran för fina skor i olika former fick sig ett rejält uppsving igår när jag blev tipsad om en leverantör som säljer helt fantastiska kreationer.
Gjorde ett ihop-plock av en del av mina favoriter. Önskar att jag var en av alla damer som helt obehindrat kunde gå runt i så höga klackar. Jag behöver verkligen en stadig klack eller dylikt för att inte skada mig. Men men, en flicka får väl drömma?

snusk sa jag

Den lilla blodmadame blev till slut klar. Eller så klar som hon nog kommer vara på  ett tag.
Tadaaa!



I dag var jag hos en kiropraktor för första gången. Ger det en chans trots min hittilska trohet till naprapater. Han var bra, det tyckte jag ändå. Även om jag verkligen tycker att det är lite obehagligt att ligga halvnäck när en karl "klättrar" över mig för att knäcka min höft... hm.... Tänk inte dumma tankar, tänk inte dumma tankar...

Klarhet till klarhet. Tydligen ser min ryggrad inte riktigt ut som den ska göra. Troligvis därav knaset. Vilken enkel ekvation. Känner mig oh så speciell. Kommer nog behöva röntga den.
Varför det knakar och braka i den så fort jag rör mig hade han däremot inte en susning om.



Ska ägna kvällen åt tentaplugg. Bitterheten jag känner inför den här tentan är nästan så stark att jag inte finner ord för det. På riktigt tror jag att föreläsaren är sadist. Skulle skriva ut powerpointslides från hans föreläsningar. 200 stycken!!!! Galning. Justja, glömde visst nämna det. Kursen är 5 (ja, du läste rätt) poäng. Alltså YH-poäng. Det är ingenting, en kurs kan bokstavligen inte bli mindre än så. Ja, det ska bli galet skönt att bara få examen och gå vidare.

Smärta

Är hemma med min förbannade rygg. Orkar inte ens tjata på om smärtan. Tröttsamt.
Insåg även att jag verkligen inte kan fortsätta gå till naprapaten. På tok för dyrt! Som student kan jag verkligen inte kosta på mig det. Bokstavligt talat, pengarna existerar inte. Väntar på svar nu från vårdguiden om hur jag ska gå till väga för att får hjälp från landstinget.

Eftersom jag är hemma försöker jag att illustrerar så mycket som möjligt. Det går rätt segt eftersom jag inte kan sitta längre stunder, för då protesterar ryggen.
Satte igång med en gammal idé jag haft ett tag igår. Sitter lite fast och vet inte riktigt hur jag ska fortsätta, men det ska nog släppa i sinom tid. Ingen vits med att stressa fram något.

Illustrator

Gårdagens åttatimmars pyssel reaulterade i:


militärmisär

Ibland är det rätt skönt att inte tänka så förbannat mycket på vad jag ska måla, illustrera osv. Igår var det precis så, tänkte inte mycket alls, bara gjorde och det fick bli som det blev. Roligt!
Resultatet av det ses nedan.


Senaste jobb

Gjorde en flyer åt Pom Pom Parlour, här är den!

hålla ut

På dagens agenda: telefontid med läkare och naprapatbesök. Nu jäklar ska det bli ordning på madame.
Bägaren rann över igår och jag bröt ihop. Jag är så fruktansvärt tacksam att jag har en livskamrat som kunde stryka mig på ryggen när tårarna inte ville sluta rinna. Lätt att tycka att jag är stor och stark, jag vill ju verkligen vara den där Stålkvinnan. Icke. Jag är skör. Just nu i alla fall.
Dagen till ära gjorde jag bilden nedan.

Skallebang

Säger bara en sak: AJ.

Jag är trött på huvudvärken nu. Det har gått 6 veckor. Kära sambon bokade tid åt mig hos en naprapat i morgon, han tror att det är ryggen som spökar. Hoppas nästan det så blir det bra efter i morgon. Annars får jag ringa läkaren igen och reda ut detta.

Kul inlägg. Verkligen.


lite saker då

Betar av jobb och har nu fått två klara. Den ena var jul-illustrationer som ska präglas på julkort, dessa ses nedan. Eftersom jag är dalkulla i hjärtat kunde jag verkligen låta bli hästen. Sånt man får ta när man anlitar mig.
Och så är ett jobb för Pom Pom Parlour fakturerat och klart! Det var ett riktigt kul jobb, ser fram emot mer från dom. Inväntar att jag vet for a fact att dom har visat det för allmänheten (en flyer) innan jag postar det här. Håll till godo.

Det var jobb det.
Nu övergår vi till nöje. Igår var det SOFO night och jag begav mig till East Street Piercing för att säga hej till alla goa människor. Riktigt trevlig, om än kort kväll! Det är inte varje dag man får fotografera när nån implanterar silikon-kulor i sina privata delar. Spännande! Mycket ska man då se och uppleva.
Som vanligt kom diskussionen om suspension upp och fy.fan.i.helvete.vad.jag.längtar!

Det var nöje det.
Så över till lite vardag. Igen, jag vill vara ledig och bara frilansa, och jobba på mina egna grejer. Skissar en del numera. Det är inte min starka sida, men det är givande ändå.
Har galet många idéer till nya tavlor. Måste verkligen ta tag i det. Köpte i alla fall ny uppspänd duk igår på Kreatima.
Nu ska jag påbörja den mest fullspäckade helgen på länge. Go go go!

 


RSS 2.0