oj oj

Jahapp, då blev det visst en massa att göra. Kan kanske skylla lite av det på mig själv. Så det kan gå.
Framförhållning ska jag nog ägna mig mer åt i framtiden. Jag är nämligen väldigt benägen att helt enkelt göra det som är roligt först, oavsett om det i tidsplanen ligger först.
Är helt enkelt en sån människa som lätt kan tänka mig att äta efterrätten innan middagen.

Nu känner jag för att vara riktigt ledig ett tag. Vara i stugan eller bara spendera heldagar på att göra roliga saker.
En söndag i vintars vill jag dra mig till minnes. Den dagen och den känslan längtar jag efter så innerligt.
Jag och Danne skuttade runt i snön...
På riktigt, se vad lycklig jag var.


Nu ska jag stressa klart jobb som deadline i morgon. Är nästan klar visserligen, men som vanligt så tvekar jag in i det sista och tycker aldrig att det blir riktigt bra.

Måste även få tag på min läkare i morgon och reda ut detta en gång för alla. Huvudvärk som inte tabletter biter på i 5 veckor... det börjar bli tröttsamt. Jag förvandlas mer och mer till en bitch för varje dag som går. Inte ok!

kärlek på hög nivå

Kärlek firades igår. Tre år har jag och mannen stått ut med varandra. Misstänker att vi har fler år framför oss. Misstänker och hoppas såklart.
Satt och kollade gamla kort och fastnade såklart på Suspensionkort. Guuuud, jag vill bara hänga. Snart. Helst i går.  Kom på att det är en sak jag verkligen tycker om med mannen min. Han hade inte mycket förståelse alls för suspension när vi träffades. Tyckte mest att det var konstigt. MEN han har aldrig kallat mig dum i huvudet eller dylikt. Mest bara varit väldigt förstående och stöttande. Det betyder mycket det!

Ho ho ho, god jul!

...nej, jag är inte helt väck. Men jag håller på med ett jobb att ta fram julillustrationer som ska präglas på julkort 2011. Nödvändigt att komma in i någon typ av julkänsla. Det är rätt svårt när våren nalkas men jag har nog lyckats rätt bra ändå. Nackdelen är följande: jag saknar julen och inser att det är sisådär 9 månader kvar.
4 ska tas fram, jag har 2½ klara. Hoppas verkligen att uppdragsgivaren blir  nöjd med resultatet. Kommer posta dom här när det är klart om jag får OK på det.

I övrigt gjorde jag klart insektsmönstret i fredags och blev nöjd med resultatet. Kommer troligtvis dock spåna vidare på det och utveckla det.
Smakprov nedan på hur det ser ut nu... Eller hur det skulle kunna tänkas se ut med ram.
Så skönt att ha många uppdrag som jag kan fokusera på nu. Speciellt eftersom jag mår som jag mår, så känns det nödvändigt att kunna hålla mig sysselsatt.

Insecta

Dessa små, komplexa varelser. Så otroligt vackra och underbara.
Så små och jag stora planer för dom. Planera-skissa-genomföra.

Deus complex

Det kan mycket väl ligga till så att jag återigen kanske tänker lite för mycket på saker som inte bör få så mycket uppmärksamhet.
Störing eller komplex? Det är frågan!
Narcissistisk personlighetsstörning vs. Gudskomplex. I mina öron låter störning lite som en förolämpning medan komplex faktiskt klingar rätt bra. Är det inte grövre att ha Gudskomplex? Vad blir mer narcissistiskt än det? Det om nåt borde vara klassat som störning?
Jag och en vän jag samtalade med igår kunde även konstatera att komplex är ganska schysst ord som sådant. Beror väl på x:et.
Har hursomhelst inhandlat promarker pennor för första gången och jag lyfter hatten för alla som kan bemästra det, för det kan verkligen inte jag.
påbörjad skiss

som man sår får man skörda

Vad händer nu då?
Jo följande:
Jag är glad att jag tog tag i en sak, en typ av dröm och fick enormt positiv respons. Vilket faktiskt bevisar faktumet att man skapar sin egen verklighet.
Jag är lite ledsen att jag missade suspension i helgen, det kommer fler gånger men jag känner en liten klump i halsen när jag ser bilder och inser att det skulle varit jag som också hängde där som en ängel... nåväl, fler chanser kommer.
Jag har ont i rygg och nacke och är livrädd hur det ska sluta när jag blivit så mycket sämre under den korta tiden på praktiken.
Jag är sugen på att nu fortsätta på mina spratteldockor och titta på Gynekologen i Askim.

RSS 2.0