Flower power

Vinden har vänt, lyckan kommer från alla håll och jag har gett mig tusan på att uppskatta det fina i livet.
Följaktligen har jag känt för att skapa mer "fina saker" och snöade väl in lite på blommor... resultatet blev ett mönster som ses nedan...


... denna ska bli en väggmålning hos en vän. PEPP!!!

Och jag har vågat släppa in färg på kroppen med. Nu är min kurbits-tatuering klar, färgglad och fin!

boom

Upptäckte att jag i hetsen inför Female Tattoo & Art Exhibition inte hann slänga upp en illustration som jag precis hann få klar innan mässan.


Just nu har jag ganska mycket idéer men rejäl svacka när det kommer till att tycka att nåt alls blir okej. Vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur det. Inte för att det brukar bli så hemskt fantastiskt, men nån typ av känsla av tillfredställelse vill man ju ändå ska infinna sig. Börjar på grejer som känns bra och halvvägs så hatar jag den. Hm...

andakt

Inspirations-boost-period.
Gårdagens infall visas nedan.


så, nu ska jag slänga i mig en sen lunch sen bege mig iväg på ett litet möte med en vän och planera projekt. Pepp!

Dr. Sketchy's Anti Art School - HORROR!!!

Herre min någon vad dålig jag har varit på att uppdatera bloggen. Det är som jag sagt förr. Har man tid så finns det inget att skriva om och händer det mycket att skriva om så har man inte tid att uppdatera.
Oh well, lyxproblem som sådana kan jag leva med.
Hur som haver så lyckades jag pallra mina små lurviga till Dr. Sketchy's Anti Art School i går. Och jag är kär! I hela grejen är jag kär... vill nu bara att det ska gå en månad och så får man skratta, teckna och njuta igen.

RSS 2.0