när jag blir stor....

I yngre dagar drömde jag någonstans om hur livet skulle se ut när man hade blivit det man så fint kallar "vuxen". Nu slår det mig att jag helt plötsligt hamnat i vuxenlivet och det är bättre än jag någonsin kunde drömma om.
Jag och Danne spenderade helgen på landet. Vi fick tillfälle att fira hans storasyster. Jag skämdes lite över att jag var så trött hela tiden. Den här sjukperioden är segdragen men det är bara att härda ut. Fick uppfattningen av dom förstod, då dom också varit sjuka nyligen.
Sedan åkte vi till våran stuga... eller snart våran stuga. Vi mätte upp hela stället och började planera färg, tapeter, stil osv. Det är så himla kul!!! Vi spenderade natten där, vi fjantade runt som två idioter innan vi stupade i soffan påbylsade i 20 lager kläder.... mysigt.
Det är lättare att planera hur vi vill ha det nu än i somras. skönt att kunna planera det ordentligt och ta tag i det till våren. Målet är att kunna fira midsommar där och stolt kunna visa upp det för bekantskapskretsen. Det ska i nog kunna fixa! Vi är ändå rätt vana vid renovering vid det här laget.
I natt/-morgon bär det av till Paris! Vi ska ses 04:15 på t-centralen. Vet inte riktigt hur jag ska lösa det. Verkar dumt att gå och lägga sig och i princip sova en liten stund för att sedan gå upp och ta sig till stan. Och det verkar ju dumt att inte ha sovit när man ska spendera hela dagen alert i Paris? Får nog hitta ett mellanting. Måste i alla fall ta en nattbuss 03:10... hm... MEN det ska bli så himla kul!!!!!! Första gången i Frankrike för min del.
I dag har jag en del att ta tag i. Eftersom vi är borta i fem dagar i Paris så måste jag planera skolan efter det. Deadline som kommer om en vecka måste vara klart nu. Ska åka till skolan i dag och fixa klart en uppgift. Hatar att det nästan alltid blir samma sak för mig. När jag håller på med en uppgift så känns det bra, tycker det bra gjort av mig. Sen när jag precis ska göra klart och det är försent att börja på något nytt, då blir jag missnöjd! Nu känns det så inför uppgiften jag ska göra klart nu. Ser framför mig hur jag kommer få dålig feedback och jag kan inte stå för den. Oh well, inte mycket att göra åt det nu. Svårt att avgöra vad som är sunt omdöme och vad som är dåligt självförtroende.
Om jag inte gillar det jag producerar, hur ska någon annan göra det?

Yippee ki-yay, motherfucker!

En känsla jag inte tycker om: Att känna mig svag. Och det gör jag nu!
Förkyld och svag. Jag försöker nu avklara så mycket jobb jag bara kan hemifrån och inspirationen går verkligen upp och ned som en berg-och-dalbana. Blir nästan besviken på mig själv att jag inte har den energin jag vill ha.
Har i alla fall kommit igång med en av uppgifterna till skolan. En chokladförpackning med budskap där vi enbart får använda typografi. Vilken utmaning! Men, jag är fortfarande het på en idé jag fick innan jag beslutade mig för att gå på den linjen jag gör nu. Verkar ju helt sick att göra två... Kanske gör det ändå.
Ja och så är det suspensiontider igen snart då. Och jag har inte råd! Får inget CSN-lån i december och det gör livet tillräckligt svårt ändå. Vet inte hur jag ska klara det. Man skulle kunna jobba ihjäl sig för att täcka upp pengarna då, men då blir man återbetalningsskyldig istället.
Jag känner mig som ett litet barn som inte får vara med och leka.
Slänger upp en bild på en teckning som jag nu gjort en digitalversion av.

santa sangre

Helgen som var spenderades med nära och kära på Kägelbanan, närmare bestämt Hootchy Kootchy Club. Som vanligt var det en trevlig afton där med sköna människor i skön miljö och skön stämning.
Ett extremt stort plus var att jag lyckade få på min man smink OCH jag fick dansa... med honom! Det var väl ungefär 2½ år sen sist vi tog en svängom. Okej, vi vet att det knappast var snygg dans, och när takten väl föll in rätt var det mer tur än skicklighet... men kul som satan var det!
Nu hade även klubben fått tillstånd att ha öppet till tre igen, whoop whoop. Underbart! Ser redan fram emot nästa fest och är omåttligt nyfiken på vad det blir för skönt tema den gången.
Mycket fester är det nu och min plånbok har verkligen inte råd med det... men det är ju SÅ KUL!!! Att bara gå ut på krogen är inte speciellt lyckligt enligt mig. Däremot alla dessa fester med specifika teman och människor... oh God yes.
Får dock stryka en del från kalendern. Måste verkligen har lite fickpengar i Paris om två veckor. Men på lördag tänker jag i alla fall ta mig till Berns och delta i fest. Känns lite som om jag vore beroende av dessa burlesque-fester. "Ska bara ta mig en sista sen räcker det.... eller?"

För övrigt ligger jag hemma och är sjuk nu... buhu stackars lilla mig. Legat hemma nu i två dagar. Vill verkligen inte det. Tar emot att missa föreläsningar såklart. Men jag försöker verkligen jobba på hemma. Det är sjukt mycket att göra nu och jag vill prestera så bra jag bara kan. Tack och lov är alla uppgifter riktigt roliga. Så, med det sagt skall jag sätta på mer kaffe och återgå till kreativ verkstad  i skallen.

RSS 2.0