wear it like a crown

Igår kväll utlöste jag min födelsedagspresent jag fick av Maja och vi såg Cirkus cirkör Wear it like a Crown. Wow! Jag var förtjust som ett litet barn, helt fantastiskt. Kände efter ett tag att jag började få ont i kinderna. Kunde helt enkelt inte luta le. Jag blir så grymt imponerad av deras talang. Vilken show! Tack Maja!!!
Nu ska jag strax traska iväg till tunnelbanan och bege mig mot jobbet. Lite småstressig dag eftersom det är Hootchy Kootchy ikväll och jag har en del att fixa innan. Maja kommer med middag och så ska vi förvandlas.... till.... KILLER KLOWNS! Muahaha

majorette

Sådär, då var en drillstav beställd. Jag drillade en liten period när jag var 11(?) år och har sedan jag lade ner det romantiserat det. Det tog mig då ett år att lämna tillbaka staven jag hade lånat. Ville verkligen inte lämna ifrån mig den. Till slut fick jag ett sista argt telefonsamtal om att man MÅSTE lämna tillbaka den. Då gav jag upp.
Men nu är jag ju faktiskt vuxen och kan till och med KÖPA mig en om jag så har råd och vill. Nu har jag det.
Så, det fick bli en försenad födelsedagspresent till mig själv.
Hur kan detta inte vara lockande?

SL kort

SL har nu en tävling där man kan designa sitt eget kort. Vinnarkortet kommer dessutom ställas ut i tunnelbanan.
SÅ, här är mitt bidrag. glöm inte att rösta!



package package package

Mitt slösurfande leder till att jag stöter på en hel del härliga, galna, fina, roliga, provocerande förpackningar och andra designprylar.
Så jag delar mig av några som jag finner tillfredsställande för sinnet. Det kan vara svårt att undgå att jag är lite svag för djur....
Så där ja. Det var allt för den här gången.

min broder

Vissa vänner får en att växa. Vissa vänner motiverar och styrker en. Ger en idéer och går med på galenskap.
Jag har tack och lov en liten mängd med vänner av det slaget. Highfive!

En av dessa är min broder Maja, som här nedan kan beskådas då hon rynkar näsan åt mig (med all rätt).
1 vecka och 2 dagar kvar till nästa HOOTCHY KOOTCHY CLUB!!! Tvunget att skrivas med versaler för jag är så fruktansvärt peppad. Helt galet. Länge sen jag senast var så här engagerad för en fest. Jag har pysslat och pysslat och förberett mig. Det kommer bli grymt och jag och Majsan ska få till en fotografering innan. Ska man ändå anstränga sig så tycker jag absolut att man ska föreviga det också. Vi kommer vara skitsnygga. Så är det bara.

äldre i lsd

Spenderade min blygsamma födelsedag på orten som gjorde mig till den jag är. På gott och ont.
Det visade sig bli mer återseenden än jag hade trott och det värmde gott i mitt hjärta!
Som sig bör kommer det här bilder. En kort förklaring på saker som skedde. Lite sång, lite dans, lite naket. Kort och gott.
Nu sitter jag och inväntar lilla Maja för att äta middag. Troligtvis kommer vi bete oss två idioter medan vi ändå håller på. Gud som jag har saknat den där pärlan.
Det var nåt jag hade tänkt att skriva. Sen kommer jag inte ihåg vad det var såklart. Detta är anledningen till att den här bloggen är så tråkig. I mitt huvud finns det säkert SJUKT bra blogginlägg. Men dom kommer aldrig, jag sa ALDRIG hamna här. Synd.

RSS 2.0