gräsänka

Jag inser att jag inte egentligen har något att skriva om alls. Men ändå tänkte jag göra ett inlägg.
Vad skriver man om? Inte för att jag har överdrivet många läsare som väntar med spänning på vad nästa fantastiska inlägg ska handla om.
Att bara skriva om dagen är fruktansvärt tråkigt känner jag.

Så, då tänker jag helt enkelt ta random tankar som kommer upp. Here goes!

  • Önskar att jag också hade uträttat något lika fantastiskt som Alexander Ekmans A study of entertainment. Vi är lika gamla. Hur flyr man undan avundsjukan av att andra gjort så mycket med sitt liv när man själv... öhm.... inte gjort det? (Skrev i "man-form" istället för "jag-form" eftersom det underlättar självdistansen.)
  • Har inte hjärta att rengöra spegeln på toaletten. Skrev ett kärleksmeddelande till Danne på den. Kunde jag inte bara använt ett papper?
  • Tycker mig ha dåligt med pengar, ändå är det pizza på väg hem.
  • Började rita på en pinup-zombie. Utgick från en bild på Sabina Kelley. Hon är nästan läskigt vacker.
  • Jag vill klösa min rygg! Såren kliar som satan. Jag löser problemet med en klassisk Baloo-klia-sig-mot-ett-föremål. Föremålet är soffan.
  • En naken man med enbart en Elvis-mask,  krälandes över en scen är helt okej.
Det var allt för denna gången!

Spegel Spegel på väggen där, säg mig vart Danne är

Suicide Suspension

Då var nummer två avklarad.
Kom till lokalen 1300 i söndags, pulsen steg drastiskt på mig när jag klev innanför dörrarna... Grabbarna hade ordnat det mesta redan. Tog en cigg för att lugna nerverna, och en till, och en till... och en till. Ville hänga först och så blev det.
Ifrågasatte mitt förstånd, varför gör jag det här egentligen? Så kom jag ihåg varför.
Nålarna var sega som attan att få i den här gången. I ärlighetens namn gjorde det j****gt ont. Men smärtan avtog ganska snabbt. Bestämde mig för att inte låta kroppen styra och ställa för mycket.

Upp upp upp... det kändes som att gick så fort.
Det är nu du ska sluta lyssna på vad kroppen säger sa Pirre. Ja just ja, det var så det var. Precis vad jag behövde höra, bli påmind om.

Kontrollförlust  - Befrielse - Njutning - Andas


Nästa gång ska jag HÖGRE - LÄNGRE - MER
Nästa gång kunde gärna vara nu....

väntan / förväntan

I morgon hänger jag. Jag kan inte sluta tänka på det. Inte alls.
Jag längtar.
Och hoppas. Hoppas att det blir så underbart som det vara sist.
Försöker lugna ner mig själv, för jag tänker nog lite för mycket.
Tänk om jag svimmar. Tänk om det gör mer ont nu än sist. Tänk om jag backar. Tänk om. Tänk om.

Sluta.

Sällskapet är tryggt. Omständigheterna är trygga. Vad som än händer, det händer. Det blir bra.

Eufori, ja tack.

Fjärilar i magen - Jag är kär i krokar.

Pornografi för ett krokigt sinne

Where do you go to my Sarstedt

Sitter framför datorn. Hörlurar på. Lamporna släckta. Jag inser att detta troligtvis inte är det bästa sättet att ta mig igenom höstmörker-deppen som smyger sig på mig med sitt brutala dödande av all energi.

För att peppa mig själv lyssnar på jag musik jag uppskattade som liten och försöker finna ljuset i det.
Aldrig hade jag anat att den första videon jag skulle lägga upp i min blogg skulle visa sig vara Peter Sarstedt med "Where do you go to (my lovely)".
Jag blir varm i hjärtat varje gång jag hör den här låten. Texten är rätt awsome faktiskt.

Enjoy!

Nästa steg i "Operation:överleva-ännu-en-vinter är att införskaffa så många Disneyklassiker som möjligt på DVD. Samt Suspension på söndag självfallet. Pepp pepp

All hail Jesus Frankenstein

Dagarna med familjen passerar så fort, så fort.
1 dos kärlek
1 dos båt
1 dos mat
1 dos kramar
1 dos gräl
1 dos sömn
1 dos skratt
Blanda

I går mottog jag ett VÄLDIGT uppskattat telefonsamtal från Simon. Det är bekräftat; På söndag gör jag min andra Body Suspension. Det blir en Suicide igen, så jävla lovely. Pirr pirr pirr - Det pirrar nu.


















































KÄRLEK

tv shop flopp

Innan jag i dag lämnat över tavlan som var beställd och innan jag hade tagit mig till jobbet avnjöt jag en stund framför tv:n. Jag zappar, det är jag duktig på. Ännu bättre är jag på att börja slötitta på sådant jag inte borde. I dag var det Twins, alltså en variant av tv-shop.
Resultatet av valet av "program" var att jag låg dubbelvikt av skratt på soffan (i min ensamhet, döm ej).
Seriöst, jag är HELT fascinerad av inslagens sätt att visa hur dumma folk är. Totalt inkapabla att utföra något alls egentligen. Om man inte har deras produkt det vill säga. Det är fantastiskt.
Dagens grej var nån typ av hightech plattång. HET nyhet - InStyler som det så fint står på hemsidan. Detta är allt annat än en skönhets/modeblogg av något slag. Men låt mig ändå säga: Visst kan en plattång skada håret MEN holy crap! Dom illustrerade så fint hur nån stackars krake plattar håret genom att mosa på en 600 grader varm plattång från 1960-talet på tuperat hår! Yes! Exakt så gör man! Ett vanligt misstag.

Detta är en sak som roat mig under en längre tid faktiskt. Blir sällan köpsugen av dessa inslag, men road (och lite oroad för alla som tänker "Ja just ja, jag tycker ju faktiskt att det där är JÄTTE SVÅRT!").

Okej, så andra exempel då som roar mig angående dumhet på tv-shop eller liknande inslag. Låt oss göra en till lista á la 1998 powerpoint:
  • Situps! Vanligt problem har jag förstått att man ligger och sliter nacken av sig innan man tagit sig hela vägen upp med grimaser som ser ut som att man är matförgiftad.
  • Storleken på hemmagym. "Jag köpte mig ett hemma-tränings-gym lika stort som dom på nJoys anläggningar, men förväntar mig att det ska få plats under sängen.. doh!"
  • Är man otränad är det större sannolikhet att man blir filmat i svartvitt filter. Dom där käcka snyggingarna på stranden har ett härligt filter av färg på sig. Logik blekfetton.
  • Före och efterbilder. Säger inget mer.
  • Hacka och skära mat. Sen när hade ALLA fel på motoriken? Jag missade något där.
  • Mer mat. Jag är nog den enda som faktiskt har använt mig av mat-dekorering-grejerna som finns på tv-shop. När jag var tolv eller tretton lyckades jag övertyga min mamma om att köpa ett sånt där set där man skär på alla möjliga sätt. Det ingick kanske 1000 delar (helt sant). Jag ville verkligen kunna göra en spiral av en gurka. Och en blomma av en tomat. Och jag gjorde det, om och om igen. Saknar den. Gör dock fortarande dessa saker, men med kniv (vilket jag bevisligen inte bör hantera).
  • Vem dammsuger upp tomat?
  • Vem dammsuger upp juice?
  • Vem dammsuger upp allt annat dumt dom menar på att man dammsuger? Amerikaner?
Nej, nu kommer jag inte på mer. Men jag kommer skratta gott nästa gång ändå. Orkade inte ens ta upp att alla är gaphalsar och allt är så-jävla-fantastiskt.

För övrigt blåser det så mycket nu att jag är rädd att balkongen ska slitas bort från fasaden... hösten är här, med besked.

Tvångsmässigt inlagd bild. Tvångsmässigt sammansatt reklambild. Tvångsmässigt finner jag den lustig till och med.

Taggad

Ana min lycka när jag i går på facebook fick inbjudan till nästa Hootchy Kootchy!! Har haft en grym abstinens från förra festen... mer mer mer. 6 nov smäller det igen! Galet skönt tema igen. Underbart.
Det verkar även som att vi blir fler folk i sällskapet denna fest. Happy happy joy joy


totally whitetrash

Helger går så snabbt förbi, det är så dom jobbar. När jag för första gången på en månad hade ledig helg var detta inte fördelaktigt. Hade gärna haft mer tid. Min syster var i staden, hon och Carro hade ståplats på Volbeat att utnyttja (avundsjuk? jag? va?!).
Fredag efter jobbet hade min syster fixat middag till oss alla. Lyx att hon är gästen och ändå lagar mat. I love it. Sen ingick jag och syster i band med att även hon nu har en halvkass ros på foten. Whitetrash poängen flödar numera.

Lördagen bestod av mer middag, men denna gång hemma hos Carro. Och raspberry lööööv... I freaking love it.
Jag och Danne lyckades som allra hasigast springa till Pelikan och säga grattis i efterskott till Emilia på kvällskvisten innan vi mötte upp Mandy och Carro på Rocks. Väl där (efter en seeeeeeg kö) så skrattade jag, och skrattade och skrattade. Underbara härliga människor.

Sen slogs jag av en sak både på fredagen och lördagen. Helt seriöst, är det verkligen meningen att man som kvinna ska ta emot allt detta tafs från främmande män?? Bara för att det är trångt så är det inte okej att man stryker sina händer över mig och klämmer allt vad man kan. GET IT?? En vacker natt  kommer jag lacka ur totalt. Ser inte fram emot det, men det är jävligt oundvikligt. Krogen är en djungel, vässa klorna.

helg igen då

Strax flyger jag iväg till bokhandeln. En dag med världens bästa Moa.. kan inte bli annat än succé!
I förrgår fick jag ryck och gaddade foten på mig själv. Det var onekligen en obekväm ställning jag satte mig i... men det gick. Ganska bra i alla fall. Hur som helst så känner jag att det kommer fyllas på med mer. Nu är bara linjerna klara på rosen.

Syster kommer i helgen. Hon och Carro ska på Volbeat... inte jag dock. Fanns inga ståplatser kvar när jag skulle boka. Bittert. Men jag är glad för deras skull och dom kommer nog få en grym kväll. För- och efterfest tänker jag delta på. Det är helt okej det med!

Nä nu blev det morgonstress! Iväg och kränga böcker. KOM OCH KÖP!

maniska tillstånd

Hade nån typ av idé i skallen i några dagar men det ville inte riktigt komma loss. När det väl släppte kunde jag inte slita mig från datorn på två dygn. Det är för härligt när det händer. Lätt värt att jag har en hållning som ringaren i Notre Dame... Min kropp krashar totalt av sittande vid datorn.
Hur som helst slänger jag upp resultatet av mitt lekande.













Har haft lite samtal med mina kamrater från skolan den senaste tiden. Alla jobbar på som galningar på sina LIA-platser. Med handen på hjärtat är jag rätt avundsjuk. Speciellt när jag ser hur deras portfolios växer med grymma arbeten. Jag ligger i lä.... Vilka talanger jag omges av. Jag ser så hemskt mycket fram emot nästa period. Få bli utmanad och ha saker att fylla ut portfolion med. Inte för att jag är missnöjd med LIAn jag haft men helt klart vill jag ha på en byrå. Drömmen fortsätter...



några dagar senare

Haft ett litet uppehåll på bloggen. Har helt enkelt inte riktigt funnit tiden.

Förra helgen small det i alla fall av på Hootchy Kootchy Freaky Fitness, det var en riktigt skön kväll med härligt galenskap, svett och mycket skratt! Jag älskar det faktum att det finns ett uteliv och en scen här i sthlm som jag verkligen trivs i. Ser galet mycket fram emot nästa event och är nyfiken på vad för tema som bjuds på.

Fick ett litet jobb för Stockholm Beer & Whiskey Festival också, det var kul! Hade innan jag fick det jobbet beslutat mig för att åka upp till Dalarna och hälsa på min vän. Dessa två krockade lite dessvärre men det löste sig slut. Trots extremt långsam internetuppkoppling fick jag in arbetet i tid, och såvitt jag vet blev resultatet bra.

Dalarna bjöd på kära återseenden och en hel del skratt. God musik och en och annan promenad. Fick dessutom med mig min vän ner till Stockholm (egentligen inte alls min förtjänst, han fick jobb). Inte illa det inte.

Med detta sagt leder det oss till den senaste helgen som avslutas nu. Min matvanor har tyvärr gett mig en magkatarr. Länge sen jag hade det och fy, det är inget jag saknat det minsta.

RSS 2.0