önsketänkande teorier

... just nu vill jag bara, i mitt egoistiska tillstånd, drömma om en värld där det kan gå som jag vill. Där jag slipper höra att jag inte har tillräckligt att erbjuda, där jag slipper snubbla på mållinjen, där jag kan få lön för mödan, där det inte verkar som att de som känner mig minst tycker bäst om mig, där jag inte blir ignorerad, där jag är en härlig människa och kamrat, där drömmar slår in, där jag inte behöver ha ont, där jag inte skäms.
Utelämnad och väljer att avsluta listan där.

sneak peek

Vaknade på ytterst gott humör i dag. Gav mig direkt på mina små skulpturer... jag älskar och avgudar medvind!
Så nu har jag påbörjat test på dekorationer.. går dock rätt långsamt fram på grund av torktider och dylikt. Tänker mig att jag testar på och leker med en drös för att komma fram till vad jag kan göra, och i vilken ordning.
Ska pyssla på ett tag till, sedan dra på inkbash igen och hälsa på Madicken.

ett avbrott

blev helt apropå ingenting sjuk igår på mässan... orkar inte gå in detaljerna men det hela ledde till att jag inte jobba i dag heller, och verkligen inte besöka mässan heller. Har rent ut sagt mått skit hela dagen. Fysiskt, psykiskt. Liten ich svag. Hursomhelst så blev jag så galet uttråkad här för några timmar sen och kände att jag måste göra något meningsfullt och kasta av mig min lilla självömkans-hatt jag hade haft på mig hela dagen.
Det mest vettiga blev att fortsätta på skulpturen till Emil. Vilket jag således också gjorde, men jag var fortfarande rätt snurrig i bollen så jag körde in kniven i tummen. Lade därefter ifrån mig alla vassa verktyg och fortskred med saker som inte skulle kunna skada mig fysiskt (man kan aldrig vara för säker). Det hela slutade ganska bra. Fick en del gjort på den och samtidigt börja gjuta mina egna små saker till mässan och till och med gjort en ny gjutform som förhoppningsvis fungerar bättre än den jag hade. Yey me! ÄNTLIGEN kan jag sätta igång med dekorationerna. Sånt får mig att jubla.


Har även samtalat med min syster i dag och hennes briljanta pojkvän har tipsat om sätt att få tag på djurkranium. High five till honom för den!
Så här sitter jag nu i soffan, djupt inspirerad, silikon överallt, precis sett burlesque och fått kroppskomplex utan dess like, men allt som allt känner jag mig rätt nöjd.

över och ut

ink bash

Bege mig mot Münchenbryggeriet om några timmar och inleda en helg fylld av Ink Bash, med vissa undantagstimmar som heter jobb.
Ska bli kul att träffa alla vänner, men jag misstänker att vi som besöker inte jobbar nog kommer gå om varandra rätt mycket. Skulle nog haft med mig ett stadigt ställskap, oh well...
OCH jag ser fram emot att se CRazy White Sean..!

Dragkamp på blodigt allvar

I fredags var Det Grolsch Block Party på söder och vi i Hooked up ställde till med ett blodigt litet kalas... vi hade till och med ballonger!
Det var glädjande att så många kom trots regn och kyla. Att jag själv stod i en vintage-baddräkt glömde jag dock bort rätt snabbt och fick upp värmen. Vi som inte trodde att vi var tävlingmänniskor (alltså jag och Emilia) överbevisade oss själva rätt fort. För dom som var där och kanske trodde att det mesta var show, jag intyga att det sved på som fan haha. Och lika bra var det! Ser fram emot nästa knasigheter vi ska hitta på!

Bilderna är i vanlig ordning fotade av Daniel Sunneson, och redigerade av mig. Varför inga bilder på själva stunden av dragkampen som sådan kan man undra? Jo Danne filmade då och film kommer senare.

Det var nog med galenskaper för denna gången

Female Tattoo & Art Exhibition

Gjort klart hemsidan nu för Female Tattoo & Art Exhibition, ta en titt och glöm för tusan gubbar inte att besöka denna fantastiska mässa. Madicken som har mässan är fan en riktigt stålkvinna och fixar för att få detta att komma till världen.. likt en kvinna i extremt utdragen förlossning. Hurra för henne! Jag kommer ställa ut illustrationer och skulpturer. Ser galet mycket fram emot det här!

I övrigt håller jag på en beställningillustration till en bekant, ett porträtt med en twist kan man säga och den är riktigt kul att göra... länge sedan jag över huvudtaget gjorde bilder som ska likna nån på allvar. Den kommer ta galet mycket tid men det är värt.

Utöver en del jobb från olika håll med grafisk, illustrationer och hemsidedesigner så är det största nu Grolsch Block Party. Två dagar till det smäller.. Hoppas att vi får till det som vi har tänkt. Emilia och jag är ett bra team tycker jag och alla idéer kommer väl resultera i en hel del fler shower. KUL SOM FAN!
Schemat till Blockpartyt ligger nu på deras blogg.

missade visst en zombie

Aj aj, vad illa... här har jag glömt att uppdatera med senaste zombien som jag fick klart på semestern.
Där var den! Och så blev den... någon typ av zombie-militär.

På tal om zombies då... ana min besvikelse när jag inser att jag inte kommer kunna delta i zombiewalken i år. Jag som har planerat och peppat i flera månader. Tyvärr krockar det med ett bröllop, och ja... självfallet är vänners bröllop viktigare.

På tal om planering och pepp så hoppas jag att ingen har missat Grolsch Block Party på söder denna fredag den 19e aug! Vi i Hooked Up Suspension crew kommer bland annat att bjussa på underhållning och massvis med andra roliga saker händer också. Check it out!

Eftesom jag har varit på semester så har jag dragit ned på bloggandet... men NU när jag är hemma igen och allt drar i gång så har jag helt plötsligt massvis att skriva om... avvaktar dock med mer till i morrn eller så... gillar inte millånga blogginlägg.

RSS 2.0