till mig från mig

Nytt år snart och nya idéer ska få ta form. Eller, det var kanske en sanning med modifikation. Gamla idéer dammas av och får nytt liv.
Något jag saknar väldigt mycket är skulptur så nästa år ska jag ge som födelsedagspresent till mig själv material för att kunna leva ut. Varför ha massa kreativitet om det inte får utlopp?
Behöver:
- Lera i mängder
- Lacker
- Färger
- Nya verktyg
- Mer verktyg
- Diamantkonfetti
- Suspensionkrokar
- En anatomibok
- Bläck till skrivaren
- Tålamod
- Jääääävligt mycket tålamod
- Lite mer tid
Skiss away!

Hooked up

Så här går det till när vi gör body suspension.

När krokar sitter där dom och nerverna tål...... då flyger jag. Eller åtminstone hänger....
Hooked up suspension & play piercing crew i mitt hjärta.
Underbart att få känna sig som en ÄNGEL för en stund.
Tack till Joel som vänligt lånat ut lite bilder till mig.

en pojke kräktes

Jag är fortfarande sjuk. Gick till vårdcentralen i hopp om att få lite hjälp eller något lindrande i min väntan på att bli frisk. Väl inne i vårdcentralens väntrum möttes jag av ungefär en halv miljon andra sjuka barn (jo jag är ett barn också, precis som det lät). Host host host... en liten kör av host host host. Sen spyr en pojke. I väntrummet. I papperskorgen. Och såklart lite utanför med. Jag tyckte lite synd om honom, men mest om hans pappa som nästan verkade skämmas. Vad hade han att skämmas över? Jag kanske misstolkade honom.
Mycket virus i den där byggnaden. Jag får bacillskräck.

Jag kom sedan hem igen i alla fall. Med två olika hostmediciner. Underbart, det betyder att jag känner att jag kan delta på tentan i morgon utan skräcken att besvära alla med mina ljud. Ah mina ljud, som har gått och blivit ett enormt irritationsmoment här hemma mellan mig och min sambo.

Tiden som nog egentligen borde lagt på tentaplugg ägnade jag istället i Illustrator och pillade på ett äcklig-zombie-porträtt som beskådas nedan...

frigidum

Oavbrutna hostningar, snor som rinner.... ah vad sexig jag känner mig.
Tentaplugget går sisådär. Det är svårt att koncentrera sig när skallen känns alldeles mosig. Har även ett jobbmöte om några timmar som jag verkligen inte fattar hur jag ska genomlida.
Gnäll gnäll gnäll, det är allt jag hör komma ut ur min mun faktiskt. Är trött på att inte bli frisk!
Nä, så för att se på det positiva i livet så lägger jag upp en film på GISSA VAD?! Självfallet suspension.. Vad annars? Inte från senaste dock, utan den förra som tog plats i oktober. Slängde ihop alla videor och la på musik.
Njut av den alla galningar!

school stuff

Medan jag inväntar eventuellt tillstånd på att få sno fler fotografier från body suspension som ägde rum i söndags får jag helt enkelt blogga om andra saker.
Det slog mig att jag rätt sällan nämner min utbildning. Det skall vi råda bot på! (Har inte en aning om vad som utgör "vi" men det bortser VI ifrån).
För en tid sedan fick vi en riktigt rolig uppgift som gick ut på att göra en filmaffisch av valfri film, fånga känslan MEN den skall vara gjord rent typografisk.
Så mina bidrag blev följande....
Terminator


Romance & cigarettes

i'm already dead...

Inte mycket att säga. Vill inte ha (för många) klagomålsinlägg på min blogg.
Men en illustration jag gjorde häromdagen får tala för känslan som råder.
Och lite musik som grädde på moset

fantastique

Spenderade vecka 47 i Paris med min klass. En helt underbar resa som var givande på alla sätt och vis. Inspirerande, lärorik, rolig, nyttig och underbar. Vi hann med massor av besök på gallerier, utställningar, butiker, museer, mässa, sevärdigheter och dylikt.
Vet inte hur många hundra kort jag tog, men några visar jag i alla fall...
Ganska mycket förutfattade bilder av staden fick bekräftelse, jag älskar när det blir så! Under eurotripen i somras var det snarare tvärtom. Jag trodde att vissa städer var ett visst sätt och så visade det sig inte alls vara fallet.
Men Paris var precis som min bild jag hade i huvudet. Visserligen var det galet mycket mer baguetter överallt än jag hade trott! Är det bröd eller en accessoar...? Det är frågan!
I dag var det verkligen skönt att ta sig tid att titta på bilderna. Längtar tillbaka. Har nu varit sjuk i över 4 veckor, och det blev sämre (igen) nu under natten. Så jag passar på att drömma mig bort... c'est la vie!

RSS 2.0